Offline marketing inzetten

Welke vormen van lichtreclame zijn er en hoe kies je de juiste

Wil je een lichtreclame om je bedrijf goed zichtbaar te laten maken voor de omgeving? Dan is een lichtreclame een goede keuze! We zullen je wat meer vertellen over lichtreclame, wat de voordelen ervan zijn, welke vormen er zijn en hoe je nu de juiste lichtreclame kan kiezen. Je kunt lichtreclame door MartiniReclamemakers laten maken.

Een lichtreclame

Als je graag wilt opvallen met je bedrijf in de omgeving, dan kun je het beste kiezen voor een lichtreclame. Je bedrijf zal in de spotlights staan. Dit zal zowel overdag als ’s avonds erg goed te zien zijn. Er zijn meerdere vormen van lichtreclame.

Vormen van lichtreclame

Een lichtreclame heeft meerdere vormen. Je kunt kiezen uit verlichte doosletters, een lichtbak of een verlichte zuil.

Verlichte doosletter

Een verlichte doosletter zijn boxletters die als een doos gevormd zullen zijn. De letters worden van binnenuit belicht. Dit zou eventueel via de achterkant of zijkant kunnen. Het zal hierdoor steeds een ander effect geven. De verlichte doosletter zal tegen de gevel gemonteerd worden of een eindje er van af. Het is maar net wat jezelf wilt. Je kunt kiezen uit letters of een logo. Er zijn vele mogelijkheden qua ontwerp en kleur.

Een lichtbak

Je kunt een lichtbak in verschillende vormen maken. Een lichtbak kan los in de tuin, aan de gevel, paal of binnen worden bevestigd. Je zou er teksten of een logo op kunnen laten bedrukken. De verlichting is egaal en stabiel. 

Een verlichte zuil

Een verlichte zuil kun je in verschillende soorten en maten aanschaffen. Je kunt een verlichte zuil naast de ingang plaatsen. Zo staat de verlichte zuil los van het pad. Een verlichte zuil zou je ook in een tuin of bij de ingang van een bedrijventerrein geplaatst kunnen worden. 

Wat zijn de voordelen van een lichtreclame

Voor een lichtreclame zijn er enkele voordelen. Hierbij de voordelen voor het aanschaffen van een lichtreclame:

  • Je krijgt een grotere herkenbaarheid
  • Je hebt vierentwintig uur per dag reclame
  • Je hebt een betere en langere zichtbaarheid
  • Je hebt een exclusieve uitstraling

Wil jij meer vormen van offline marketing ontdekken. Lees dan ook eens dit artikel met deze handige tips voor het inzetten van offline marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *